Srđan Nogo u šoku: Sve pravobranioce treba pohapsiti - u pitanju je velika pljačka!

Ukoliko imate želju da podržite rad produkcije „centar” i rad medijske agencije „srbin.info”, donacije možete da uplatite na sledeći način:

Korisnik: Nibrs d.o.o
Svrha uplate: Donacija za Srbin.info;

U DINARIMA
200-2623780101018-40 Banka Poštanska štedionica
200-40751866-23 Banka Poštanska štedionica

postnet uplata preko mobilnog: +381 64 2424123, Dejan Zlatanović
www.posta.rs/cir/stanovnistvo...

U DEVIZAMA:
IBAN: RS35200262378010100385,
SWIFT: SBPORSBG ,

ili kliknite za paypal na sledeće linkove:
www.patreon.com/srbininfo
www.paypal.me/srbininfo/​
www.paypal.me/srbininfo/5​
www.paypal.me/srbininfo/10​
www.paypal.me/srbininfo/20​
www.paypal.me/srbininfo/50​
www.paypal.me/srbininfo/100​

СРБИН.инфо ©
, ,
, , ,
, , , , ,
​ , , , , , ,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pogledajte deo intervjua koji je Srđan Nogo dao Srbin.info u kojem se govori o povezanosti banaka sa sudijama, tužiocima i pravobraniocima u Srbiji.

Takođe, Nogo je u ovom video klipu i analizira zašto su najavljenje izmene i dopune Zakona o parničnom postupku skandalazne i opasne za pravosudni sistem u našoj zemlji.

A ceo intervju sa srđanom Nogom možete videti u ponedeljka 7. juna, od 18 časova, na kanalu „Srbin.info - centar”

Stavovi izneti u emisiji ili u prilogu nisu nužno stavovi redakcije SRBIN.info i CENTAR ili autora emisije.

Коментара

 • СРБИН.инфо
  СРБИН.инфоПре 6 дана

  Ne zaboravite da pratite kanal SRBIN.info kliknite na pretplatu ispod video zapisa. Hvala.

 • Sall Milfan
  Sall MilfanПре дан

  Svi koji bi da brane sistem iz koga pljačkaju narod bi da nastave da to rade po nagovoru vlasti. Zato nam ne rade tuzilastva, plase se da rade o onoj Dolovac da ne govorimo..

 • Milomir Avramovic
  Milomir AvramovicПре 6 дана

  Mnogo se pojedini hvale svojim znanjem i visokim OBRAZOVANJEM a nisu ni svesni značenje jednog pitanja BOŽIJEG MONAHA šta je STARIJE UM ili KNJIGA

 • servis magični ključ
  servis magični ključПре 6 дана

  Srdjan Nogo odlican! Cim se pojavi, da razoblici temu oko izmena ZPP-a, pojavljuju se botovi,simpatizeri i clanovi raznih pokreta i stranaka,da ga pljuju po SNS direktivi i UDBA direktivi sve neki pseudonimi i imena grupacija iz sistema ili korisne budale. Zanimljivo, koliko smeta Nogo !

 • Jovanka Orleanka
  Jovanka OrleankaПре 6 дана

  Uzivo: Narod ustao protiv Vucicevog rezima--- 4 sata dogadjaja . Nogo je trebao da bude na drugoj strani uz protestante a ne iza kordona policije, pritom ga niko od policajaca nije ni zarezivao !!!! Drugi bi bio odmah uhapsen i sklonjen !!!! Ko je ovde lud ???

 • Jovanka Orleanka

  Jovanka Orleanka

  Пре 20 сати

  @Aleksandar Stanojlovic 👍🌹

 • Aleksandar Stanojlovic

  Aleksandar Stanojlovic

  Пре 4 дана

  Upravu ste apsolutno!

 • Jovanka Orleanka

  Jovanka Orleanka

  Пре 6 дана

  Narod u Skupstini ustao protiv Vucica --4 sata dogadjaja.

 • Petar P
  Petar PПре 6 дана

  Kvinsliska vlast i diktator, rezim Srbije nam svim zakonima koje donose i vladaju porucuju da smo prodati u roblje i da nemamo vise imovinu jer ovim zakonima se obesmisljava rad i posedovanje Imovine koju mogu da ti nisko procene i oduzmu

 • Slava Vido
  Slava VidoПре 6 дана

  Botovi marširaju po zadatku, vrednice! Jako ste prepoznatljivi, smrdite na kilometar!!!

 • Gorjana Petrovic
  Gorjana PetrovicПре 6 дана

  Interesantan,aktuelan pri svakom pojavljivanju u medijima.

 • Olja Grgovski
  Olja GrgovskiПре 6 дана

  Preuzeto:DA ČUJEM PRAVNIKE !? ,,Pođimo redom. U članu 101 Ustava Republike Srbije, stav 1 piše: „Izbore za narodne poslanike raspisuje predsednik Republike, 90 dana pre isteka mandata Narodne skupštine, tako da se izbori okončaju u narednih 60 dana.“ Ovo je prva ustavna odredba koja neće biti ispoštovana, zbog prekida izbornih radnji. I to nije previše sporno. Šta je sa položajem Narodne skupštine? Prema Ustavu Republike Srbije Narodna skupština ne može biti raspuštena u periodu vanrednog stanja. U članu 200 stav 3 predviđeno je: „Za vreme vanrednog stanja Narodna skupština se sastaje bez posebnog poziva i ne može biti raspuštena.“ (To zašto se ona nije sastala u periodu vanrednog stanja, i zašto ona nije donela odluku o vanrednom stanju je posebna tema.) Prema Ustavu dakle - Narodna skupština može u vanrednom stanju, iako joj je istekao mandat, da donosi odluke, ali ukidanjem vanrednog stanja njen pravni kapacitet, nakon vremena do kojih su izbori morali da budu održani, postaje sporan. Mandat Narodne skupštine Republike Srbije ističe 3. juna 2020. godine. Posle toga - samo ako bi postojalo vanredno stanje! Prestanak postojanja legalnih skupština se odnosi i na pokrajinsku, kao i na skupštine gradova i opština, s tim da je konstituisanje skupština na ovim nivoima bilo različitih datuma, pa je tako skupština AP Vojvodine konstituisana 2. juna 2016, a skupština grada Novog Sada 17. juna. Dakle, do kraja vanrednog stanja ove skupštine su legalne, a nakon toga gube bilo kakvu legalnost, a time i legitimnost. Sa pravnog stanovišta, polazeći od ustavnih normi, one ne postoje. Kakva je sudbina Vlade Srbije i izvršnih organa na drugim nivoima vlasti? Identična. Ona proizilazi iz člana 128 stav 1 Ustava Republike Srbije koji glasi: „Mandat Vlade traje do isteka mandata Narodne skupštine koja ju je izabrala“. Dakle, istog dana kada prestaje mandat postojećeg skupštinskog saziva prestaje i mandat Vlade Republike Srbije. To je 3. jun 2020. U Ustavu ne piše da je mandat Vlade do izbora nove Vlade, već do „isteka mandata Narodne skupštine koja ju je izabrala“. Ustav Republike Srbije ne poznaje situaciju u kojoj u „redovnom“ stanju funkcionišu predstavnička tela i izvršni organi vlasti, kojima je istekao mandat. Prevedeno na običan jezik - Narodna skupština Republike Srbije i Vlada Srbije imaju legitimitet do 3. juna 2020, kada im ističe mandat."

 • Danka Jovanovic
  Danka JovanovicПре 6 дана

  Nogo je prokockao poverenje

 • Petar Rajic

  Petar Rajic

  Пре 6 дана

  Ti očigledno nisi! Tri hiljade za gospođu!

 • Slava Vido

  Slava Vido

  Пре 6 дана

  Kaže ko?

 • Starving African Child
  Starving African ChildПре 6 дана

  Zanimljivo sve te Svetske organizacije su otvoreno kritikovale Korupciju neefikasnost. Mito itd. Nezadovoljstvo gradjana...I to jako dugo. Odjednom su protiv ljudi.spijuni. itd..a to sto svi ti advokati nisu odavno bojkotovali takve sudove I instititucije. Nema veze jel? Ukucajte samo na Google 2 reci Serbia I Corruption pa da onda pricamo....Klasika oni su krivi ne vi..pa dokle vise....???notare ste progurali.izvrsitelje..godinama radite u institucijama koje po svetskim pisanjima I izvestajima su ogrezle u korupciji I sad odjednom...kao pobunili se advokati...ko mi neveruje nek ukuca to..sto sam reko.corruption serbia..da vidim ocete onda kritikovati Svet?

 • Aleksandar Stefanović
  Aleksandar StefanovićПре 6 дана

  1.Да ли Срђан Ного има неко удружење, покрет, организацију, партију? Не. 2.Па зашто га онда нападају ботови, симпатизери, чланови и представници свих покрета, удружења, организација и партија? 3.Ако је Срђан Ного човек система, зашто га онда нападају сви играчи система? 4.Свако ко не жели да потпише Изјаву је обичан лажов, лопов и преварант.

 • Komentator

  Komentator

  Пре 6 дана

  Zasto je Nogo pozivao na njegovom protestu da se notarima uplacuje kad oni nisu u skladu sa Ustavom moze da bude razlog zbog koga ga nazivaju kadrom sistema..I druga stvar u vezi potpisa i izjave sta se time menja kada institucije ne rade u skladu ni sa Ustavom ni zakonom ko bi i takav prestup sproveo?Opet se dolazi do problema sistema a to su odstupanja od slova Ustava i zakona zbog cega je to i Drzava u ovom slucaju Srbija.💪

 • Aleksandar Tosic

  Aleksandar Tosic

  Пре 6 дана

  Problem je sto ga neko sa merom pali i sa merom gasi. Zato je sve sumnjivo sto radi i predlaze, pa makar to bilo i korisno. Da li ga instruise sluzba ili neko drugi? Jedino to moze da bude predmet spora.

 • Гаврилов Princip
  Гаврилов PrincipПре 6 дана

  Nogo,kad ulaziš u skupštinu...

 • Jovanka Orleanka

  Jovanka Orleanka

  Пре 6 дана

  Dobro pitanje !!!!👍🌹

 • Kralj Petar
  Kralj PetarПре 6 дана

  A nekad sam mislio da je ovaj udbas pravi čovek......

 • Johnny Enigma
  Johnny EnigmaПре 6 дана

  Gospoda "upad u skupstinu", rasturaci demonstracija.

 • Dr. Durdubak
  Dr. DurdubakПре 6 дана

  Evo ga opet udbaški klon kao Brkić, Pajić, Lučić, Boža Spasić , itd, itd .Zašto ga je Belivuk oslovljavao sa ,,šefe,,????? Kome je on šef i ko je njemu šef??????

 • Momcilo Vasic
  Momcilo VasicПре 6 дана

  Mnogo poznat kod Skupštine i kraj !. Nikad on nece biti ministar pravde. U Srbiji najmanje Srba ?..

 • TheBIGMAX74
  TheBIGMAX74Пре 6 дана

  Mene čudi jedna stvar a to je da Nogo ne zna da je USAID, produžena ruka CIA, koja radi samo finije pod drugom krinkom, i gde se u Američkom senatu izdvaja budžet za tu organizaciju od tri milijarde dolara godišnje. Pogledajte kada su Rusi proterali tu organizaciju iz Rusije jer je dokazano da rade za CIA pod izgovorom za neke fol pomoći i donacije. Prema tome kod nas nema tih zakona a samo zamislite koliko ima takvih spijunskih organizacija koje se kriju iza nekih nevladinih organizacija ili nekih humanitarnih organizacija.

 • Starving African Child

  Starving African Child

  Пре 6 дана

  Kakvo lupetanje..yesi ikad pogledao njihove izveshtaye na Engleskom?

 • Momcilo Vasic
  Momcilo VasicПре 6 дана

  Prestani više da mucsš a i gost VELIKA NULA NAMA POZNAT !!!!!.

 • Ljubislav Gluscevic

  Ljubislav Gluscevic

  Пре 6 дана

  Velika nula je onaj za koga hejterišeš botino

 • Oli Senk
  Oli SenkПре 6 дана

  Da li je Srđan Nogo u šoku možda? I mi smo ....

 • An Do
  An DoПре 6 дана

  Toliko nakaradnih zakona je doneto a advokati se sada setili ..

 • Starving African Child

  Starving African Child

  Пре 6 дана

  I sad opet svet kriv

 • Zivadin Milosavljevic
  Zivadin MilosavljevicПре 6 дана

  Ono sto se radi u Srbiji je dno a srpski narod to nerazume i kad dode u toj situaciji bice kasno, onda uzecemu svojinu a njega ceka ulica.

 • Aca Obradovic
  Aca ObradovicПре 6 дана

  Čudime da u kolonijama uopšte i postoje banke pa da moramo da se mučimo sa promenom ZKP da bi te iste banke štitili i ako one zelrnaški posluju....

 • Leposava Cotric
  Leposava CotricПре 6 дана

  Bravo budući ministre pravde!

 • Marko
  MarkoПре 6 дана

  Одличан гост као и увек погађа сам срж проблема у 🇷🇸!

 • Pichweisser Xl
  Pichweisser XlПре 6 дана

  ma kakav NOGO , taj nije advokature sanjao...UDBOVSKI ŠLAMARĆIN

 • Nikola Markovic

  Nikola Markovic

  Пре 6 дана

  svi su isti....pricaju u prazno..nikome ne treba verovati

 • ogy doggy
  ogy doggyПре 6 дана

  konacno, G-din Nogo ! Dobrodoso Goso ! nema vas, G-dine Nogo, kad cemo da razbijamo ovaj pljackaski, ''odbojkaski'' sistem, CIA,BIA,MIA, gde sve maznjava Sluzba, nesto daje politikantima i strancima, dok ne ''potrose'' Vucica, pa ga zguzvaju i isporuce kao G-dina Milosevica, da nastave dalje da kradu i otimaju ?

 • Zeljko Stevanovic
  Zeljko StevanovicПре 6 дана

  Bravo Srdjane. Ziv i zdrav bio.

 • Stefan Petrovic
  Stefan PetrovicПре 6 дана

  Uz poštovanje gosta, sva ova priča je "spinovanje" i "guranje pod tepih" najvažnije stvari koju zovu "imunizacija" ... sve je ovo radi toga ... da ne dužim ko je shvatio, shvatio ko nije ... ode voz ... malo logike samo... dakle, relacija: vrh "svetske i domaće elite"-novac-banke-vakcine-privatizacija vode (i tehničke i za piće) - i sva ta relacija unazad... Ne sviđa ti se ? Nije po zakonu i ustavu ? Ok... spremi par hiljada evra za ročišta, koja si "unapred" već izgubio... hvala prijatno nam bilo !

 • kile the beast
  kile the beastПре 6 дана

  Bravo Srđane. U Hrvatskoj je jako dugo taj model naplate, koji je naravno nezakonit. Prvenstveno ga je omogučio bivši gradonačelnik Zagreba, smrad Bandić i dao ga svom kumu smradu Hanžekoviću. Obojica umrla, na pravdi Boga. Taj Hanžeković je unesrečio mnoge obitelji. Kad je smrad umro, na društvenim mrežama ljudi su slavili njegovu smrt. Od 1000 komentara niti jedan nije bio pozitivan.

 • kile the beast

  kile the beast

  Пре 6 дана

  Poslije smrti Hanžekovića, taj zakon je posto nelegalan. Sve su to ista govna, tamo i vamo. Sva govna koja su unesrečila narod.

 • S P
  S PПре 6 дана

  Tako je sve sto se tice banaka. Sve prevare narod i na teret naroda ide. A kamate velike i jos traze sve troskove da narod plati. Katastrofa je to sto je drzava dozvolila ,a sad se narod sudi.

 • Abby Trimy
  Abby TrimyПре 6 дана

  "Србин инфо" добио си озбиљну конкуренцију: "Royal Media SB", отуда бирај озбиљније госте од овог пропалог нарциса...

 • Zoran Ilić

  Zoran Ilić

  Пре 6 дана

  Konkurencija,jašta more.Ode Dejan u...kralju

 • Stevan Vukov

  Stevan Vukov

  Пре 6 дана

  Hahahaha srki royal midžet. Nemoj zajebavati

 • Zoran Tasic
  Zoran TasicПре 6 дана

  Sve Svetske banke su bankrotirale na Djurdjevdan 6.5.2021.

 • Starving African Child

  Starving African Child

  Пре 6 дана

  Banke nemogu da bankrotiraju...

 • Bela Vrana
  Bela VranaПре 6 дана

  Nogo radi za udbu, kaže sama udba preko onih koji za nju ne rade. Ako deluješ iskreno i nemaš putera na glavi ili si ludak ili udbaš. Neku etiketu moraš nositi.

 • Dragan 9994
  Dragan 9994Пре 6 дана

  I ovaj voditelj klasicna dripcina glumi velikog borca a zicka za sitno...srami se !!

 • Dusan I Kliska
  Dusan I KliskaПре 6 дана

  Pravniče, pravniče, poverilac može da se menja bez saglasnosti dužnika. To je tako još od Rimskog prava, pa i danas, po važećem ZOO. Sporno je nešto drugo. Banke prodaju svoja potrazivanja tzv. investicionim fondovima. Niko ne proverava kako se i sa kojim (čijim) parama fondovi registruju, tj. kakvo je poreklo tih para u pomenutim fondovima? Da li se možda radi o "prljavom" novcu - možda od droge ili sličnih poslova? Kontrolu poslovanja banaka i drugih finansijskih organizacija (osiguravajućih kompanija u tsl.) po zakonu obavlja Narodna banka Srbije. Pravosuđe "pokriva" sve te poslove jer, lakše je dobiti sedmicu na Lotu, nego spor protiv poslovne banke. Sve je to "aminovano" od NBS i Ministarstva pravde koji su omogućili i dozvolili pravo divljanje banaka, kakvog nema nigde na svetu. Banke u Srbiji uopšte ne posluju po našim zakonskim propisima kao što je ZOO, rade šta hoće i svi su im kreditni poslovi nezakonito zaključeni. Ali, ništa ne može da se uradi jer su potpuno "pokriveni" od sudova i NBS. Neko gore uzima debelu proviziju za "zakonsko pokriće" takvog divljačkog poslovanja koje najviše liči na kolonijalno bankarstvo iz 18-19. veka. Mi smo jedna drzava koja je prodata stranom, najčešće prljavom kapitalu koji možda i nije baš toliko, stranog porekla?

 • Vera Stanisavljev
  Vera StanisavljevПре 6 дана

  Dobro nam dosao Srdjane Nogo! Bravo Dejane! 👏👍

 • само србија
  само србијаПре 6 дана

  Vucicev covek😷

 • Sandra Sij

  Sandra Sij

  Пре 6 дана

  @Ira23 Kako sad? Svi su botovi koji plasiraju nekakvu "mantru" a onda od tih mantri mnoge se ostvare kao i gomila informacija koje se pokazu kao istina. Ne znam kako to moze pomoci vlasti, db-u ili vec kome?

 • Oli Senk

  Oli Senk

  Пре 6 дана

  Neverovatan čovek. Pojavi se, nešto nam objasni, pa ga nema, pa se opet pojavi da pojasni nešto....godine prolaze...

 • Jevrosima STEVANOVIC

  Jevrosima STEVANOVIC

  Пре 6 дана

  Pa vidim ja ne skida se sa RTS-a, Pinka, Prve, K1, TV Kuris, N1 i nove S

 • Aleksandar Ljubenovic

  Aleksandar Ljubenovic

  Пре 6 дана

  Da je vise ovakvih "Vucicevih ljudi", Vucic bi smrdljao u Padinjaku a Srbiji bi bar malo bilo bolje!

 • Ira23

  Ira23

  Пре 6 дана

  @Sandra Sij Ma druze to je bot ima ih na stotine i na svakom videu to stave kao mantru

 • Dusan I Kliska
  Dusan I KliskaПре 6 дана

  Ok, slažem se! I koji bi bio sledeći korak?

 • Narodni sud pravde
  Narodni sud pravdeПре 6 дана

  🔷Када ће организатори схватити да народ неће подржати никога без јасних циљева и писмених гаранција у виду писане и потписане ИЗЈАВЕ‼ Народ Србије је јасно рекао да је за закон о обавезној писаној изјави у којој би политичари под пуном материјалном и кривичном одговорношћу, гарантовали свој програм и рокове испуњења. Свако ко не жели да потпише Изјаву је обичан лажов, лопов и преварант. ПРЕДЛОГ ЧЛАНА КРИВИЧНOГ ЗАКОНИКА Обмањивање гласача Члан 154а Ко прекрши план и програм поступања у случају избора на функцију народног посланика или другу функцију на коју се долази избором или именовањем од стране Народне скупштине, који је садржан у овереној писаној изјави коју је поднео приликом кандидовања за избор за народног посланика, казниће се казном затвора од три до дванаест година и новчаном казном. Учиниоцу дела из става 1. овог члана обавезно се изриче мера безбедности забране кандидовања за избор или именовање на јавне функције у трајању од десет година. Свако ко не жели да потпише Изјаву је обичан лажов и преварант! Ја, (име и презиме, ЈМБГ ), под пуном моралном, материјалном, кривичноправном и политичком одговорношћу, дајем следећу ИЗЈАВУ Обавезујем се да ћу се у свом јавном и политичком деловању залагати да давање оверених писаних изјава од стране кандидата за јавне и политичке функције у којима ће кандидати исказивати најважније тачке свог политичког програма, планове мера и одлука које ће доносити уколико буду изабрани на функцију и рокове за извршавање појединих делова плана и програма, постане правно обавезно и правно обавезујуће, односно да буде на одговарајући начин уведено у Устав и законодавство. Такође ћу се залагати да кандидати за функције који одступе од планова и програма, односно рокова за њихово извршење, који су садржани у овереним писаним изјавама које су дали и потписали пре кандидовања, односно који прекрше обећања садржана у тим изјавама, буду разрешени функција уколико сами не поднесу оставку, као и да за кршење обећања садржаних у изјавама одговарају материјално и кривичноправно. У склопу тога јесте и увођење новог кривичног дела у кривично законодавство, које ће се састојати у обмањивању бирача кршењем обећања садржаних у обавезујућим писаним изјавама датим приликом кандидовања на одређену функцију. Обавезујем се да ћу се залагати да се на јасан и прецизан начин уведе принцип политичке, кривичне и материјалне одговорности носилаца јавних функција према грађанима и бирачима, кроз увођење одговорности за кршење обећања, планова и програма садржаних у обавезујућим овереним писаним изјавама кандидата за јавне функције. ЗАКЛЕТВА СУДИЈА Заклињем се својом чашћу да ћу своју функцију вршити верно Уставу и закону, по најбољем знању и умећу и служити само истини и правди ЗАКЛЕТВА ЈАВНИХ ТУЖИЛАЦА И ЗАМЕНИКА ЈАВНИХ ТУЖИЛАЦА Заклињем се својом чашћу да ћу јавнотужилачку функцију вршити предано, савесно и непристрасно и штитити уставност и законитост, људска права и грађанске слободе. Заклетва коју полажу посланици гласи: "Заклињем се да ћу дужност народног посланика обављати предано, поштено, савесно и верно Уставу, бранити људска и мањинска права и грађанске слободе и по најбољем знању и умећу служити грађанима Србије, истини и правди"! Која је законска казна за кршење заклетве? Нема је. Само стид-срам Наравно, нико од ових садашњих и тако изабраних тужилаца и судија неће гонити и судити оне који су их бирали на те функције, ма каква недела "бирачи" судија и тужилаца починили. Баш због тога је потребан ИЗЈАВА и чишћење правосуђа Наиме, на основу одредбе члана 103 Устава, народни посланик не може бити позван на кривичну или другу одговорност за изражено мишљење или гласање у вршењу своје посланичке функције, на основу одредбе члана 119 Устава председник Републике ужива имунитет као народни посланик, а на основу одредбе члана 134 Устава чланови Владе не одговарају за мишљење изнето на седници Владе или Народне скупштине, или за гласање на седници Владе. Док је основни смисао одредаба о имунитету да се омогући посланицима, као и члановима Владе и председнику да несметано исказују своје мишљење на седницама органа, односно пре свега обезбеђивање потпуне слободе парламентарне јавне речи без размишљања о потенцијалним тужбама за клевете, увреде или накнаде штете, овакав уставноправни режим би се могао тумачити и као обезбеђивање потпуне неодговорности посланика, чланова Владе и председника Републике за одлуке које доносе у вршењу ових функција пред законом, као и пред бирачима.

 • Sasa Stojanović
  Sasa StojanovićПре 6 дана

  Bravo za gosta

Потврди