Milenijumska pljačka Vučića i Brnabićke: Jeremić i Aleksić upali u Vranjsku banju i otkrili ...!

Ukoliko imate želju da podržite rad produkcije „centar” i rad medijske agencije „srbin.info”, donacije možete da uplatite na sledeći način:

Korisnik: Nibrs d.o.o
Svrha uplate: Donacija za Srbin.info;

U DINARIMA
200-2623780101018-40 Banka Poštanska štedionica
200-40751866-23 Banka Poštanska štedionica

postnet uplata preko mobilnog: +381 64 2424123, Dejan Zlatanović
www.posta.rs/cir/stanovnistvo...

U DEVIZAMA:
IBAN: RS35200262378010100385,
SWIFT: SBPORSBG ,

ili kliknite za paypal na sledeće linkove:
www.patreon.com/srbininfo
www.paypal.me/srbininfo/​
www.paypal.me/srbininfo/5​
www.paypal.me/srbininfo/10​
www.paypal.me/srbininfo/20​
www.paypal.me/srbininfo/50​
www.paypal.me/srbininfo/100​

СРБИН.инфо ©
, , , , , ,
, , ,
, , , , ,
​ , , , , , ,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas, u petak 4. juna, da američka kompanija Meriot ne planira nikakvu investiciju u Vranjsku Banju.

„Ove nedelje je centrala kompanije Meriot saopštila u Glasu Amerike da ne namerava da uloži išta ovde. Rekli su da su se sa “Milenijum timom” dogovarali samo o prodaji svoje franšize. Aleksandar Vučić i Ana Brnabić pokušavaju da otimanje Vranjske Banje predstave kao stranu investiciju, a radi se samo o perionici novca koji je uzet od građana“, rekao je Jeremić u Vranjskoj Banji.

On je poručio da se raduje suđenju protiv kompanije Milenijum tim koje je zakazano za 1. novembar, jer pomenuta kompanija „ne može da dokaže išta od onoga što tvrdi u svojoj tužbi“.

„Narodna stranka je donela odluku da koruptivna hobotnica Milenijum tima bude jedan od glavnih fokusa naše pažnje u narednom periodu. Do kraja ćemo osvetliti sve njihovne koruptivne radnje. Za to preduzimamo i međunarodne korake, i očekujem povećano interesovanje međunarodne javnosti, kao i istrage s tim u vezi“, rekao je Jeremić.

Povodom izgradnje državnih stanova za pripadnike sistema bezbednosti koje izvodi “Milenijum tim”, Jeremić je istakao da Narodna stranka podržava takvu ideju, ali ne i „krađu prilikom izgradnje stanova za vojsku i policiju“.

„Isto tako, podržavamo revitalizaciju Vranjske Banje, ali ne i pranje novca preko leđa građana. Ne podržavamo ni sramoćenje Srbije nakon što se Meriot javno provuče iz ovog projekta, što je po meni prilično verovatno“, poručio je Jeremić.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić istakao je da je Vranjska Banja najpolji primer na koji način „bahata i korumpirana naprednjačka vlast nastavlja da brutalnom pljačkom prenosi državnu imovinu u privatne džepove“.

„Mehanizacija Milenijum tima radi na svojim privatnim parcelama, gradi privatne objekte i to tako što je neko iz države odlučio da im to pokloni“, rekao je Aleksić.

On se osvrnuo i na izjavu premijerke Ane Brnabić koja je rekla da je patriotski čin Milenijum tima da kupi Vranjsku Banju za 1,8 miliona evra.

„Zaboravila je da je vrednost Vranjske Banje procenjena na 6 miliona evra ili da je toj patriotskoj firmi država kasnije dala 10 miliona evra bespovratno da rade ovde šta hoće. Zbog toga će ići u zatvor svi oni koji učestvuju u ovakvoj pljački uključujući Aleksandra Vučića koji je javno slagao da je Milenijum tim ovo platio 7-8 miliona evra“, rekao je Aleksić.

Potpredsednik Narodne stranke je podsetio na izveštaj Saveta za borbu protiv korupcije u kome se navodi predmet moguće korupcije u privatizaciji Vranjske Banje.

„Pitam republičkog javnog tužioca Zagorku Dolovac da li je čula za izveštaj; pitam tužilaštvo i policiju da li su deo iste države; ko će da reaguje na ovakvu pljačku i korupciju ili će svi da ćute, a “Milenijum tim” da se bahati, troši naš novac i napada i tuži svakoga ko se usudi da govori protiv njih“, upitao je Aleksić.

Stavovi izneti u emisiji ili u prilogu nisu nužno stavovi redakcije SRBIN.info i CENTAR ili autora emisije.

Коментара

 • Jovan Pop-Tosic
  Jovan Pop-TosicПре 2 дана

  Ćutanje o Cvijanu je saučesništvo u ubistvu. Neko ne dozvoljava opoziciji da priča o tome. Isti taj je odredio Vuka za naslednika. To je ipak bolje od ove diktature. Vuk bar neće kršiti ustav. Dok se ne reši ko je ubio Cvijana sve afere u stilu Marinike Tepić su zamajavanje naroda. Pričate o pljački, a on kaže samo vi pričajte, baš me zabole. Kad izađete na izbore reći će ja sam pobedio, a što vi imate više glasova i to me baš zabole.

 • Dragoslav zelic
  Dragoslav zelicПре 3 дана

  Ovaj Hamdija dobro misli srbima.

 • Borattkurat Kurat
  Borattkurat KuratПре 4 дана

  Vičući peduru šiptare

 • Milomir Avramovic
  Milomir AvramovicПре 5 дана

  ManI se Jeremiću kada si bio na VLAST zašto nisi DOPRINEO da se SPROVEDE ZAKON o IMOVINSKOM POREKLU tada bi SRBIJI SVANULO i sve bi bilo na SVOM MESTU

 • Novica Jankovic
  Novica JankovicПре 6 дана

  ОВА ВЛАСТ НИКАД ПАТРИОТСКА

 • Mihajlo Urosevic
  Mihajlo UrosevicПре 7 дана

  UH KAKO STE ŽEDNI I ŽELJNI VLASTI!VAŚE STE POKAZALI.

 • Rajko Stevanovic
  Rajko StevanovicПре 7 дана

  Otkud ti u Vranjska banje, da ne bude neko

 • ZT
  ZTПре 7 дана

  Plachkaju isto kao I ti

 • aleksandar panic
  aleksandar panicПре 7 дана

  To je ono kad lopov tuži lopova da ce odgovarati za kradju ! 😂👍🤝

 • Milovan Jevtovic
  Milovan JevtovicПре 7 дана

  Prodavac magle Iz New York. Pun je BG potomaka drugova koji se preobukose u demokrate. PIO fond cuva djubrista koja smo napravili sveteci se socijalizmu. Srbija I'ma preko 700izvora mineralne I termalne vode. Pametnim I vrednim narodima je to dar od boga a nama teret. Umesto u ludacku kosulju stavili coveka u diplomatiju to samo moze u Srbiji. Bicemo vojna obecava desetar Ponos. Zuti izasli iz crvenog sinjela jurisaju na plave sve moj do mojega. Puna im usta gradjana a udarice na Amere, Lukasenko neka se pricuva, Putin I Kinezi bice disciplinovani kad dodje kvisko. Garantuje sprovodjenjem medjunarodnih zakona pa cemo ostati I bez gaca. Ekspert za medjunarodnih tuzbe UMNOBOLAN se raspricao. IzgradIce Srbiju da majstorima iz Crne Trave Samo neznaju da tamo nema ni naroda. Ekonomski strucnjak za POZDERISANU kamatu (stariji ce se setiti I cemu govorim). Videoidim i DACU bez kacige Drim Tim (hvali I'm Milan Gurovic, Pesic je u penziji) na okupu jebite se Ameri .

 • mill mill
  mill millПре 7 дана

  Samo pricanje nista od toga

 • Nemanja Nikolic
  Nemanja NikolicПре 7 дана

  Vuce ti si deo komunistickog plemstva i kao covek sa takvim poreklom treba da se maneš politike.

 • mirjana cm
  mirjana cmПре 7 дана

  nikada se nisam plasila kao sada, sta ce biti sa nama...

 • Saša Adamović

  Saša Adamović

  Пре 7 дана

  Nema ništa da te brine Od ovoga pacov/narod gine!

 • mill mill

  mill mill

  Пре 7 дана

  Nista se nece desiti

 • Milanka Dobric
  Milanka DobricПре 7 дана

  И ви сте из глобалистичког гнезда. Срећан пут у Европу, Америку и већ где вам се свиђа, али молим вас без Срба.

 • БорциСрбије1389
  БорциСрбије1389Пре 7 дана

  И овај ће у СНС само да осети паре.

 • dusicadanica
  dusicadanicaПре 7 дана

  PATRIOTSKI CIN, PRODATI PRIRODNO BOGATSTVO???? BOG NAM DAO SVE, SVUDA PO SRBIJI, SVE PRODADOSE I JOS SE TIME HVALE????ALI TO NE RADEEEE SAMO OVIIIII, RADI SE TOOOO, GOOOODINAAAAMAAA UNAZAD!!! DA BUDEMO POSTENI.

 • Verica Cvetkovic
  Verica CvetkovicПре 7 дана

  Ko ste vi da govorite i korupciji? Lopovi.

 • Milena Radovic
  Milena RadovicПре 7 дана

  SVE U ZATVOR!!! pa, i jeremića...

 • Pero Ilic

  Pero Ilic

  Пре 6 дана

  Ja bi to rekao obrnuto ....prvo jeremica (pozderca)pa onda i ostale

 • Milena Radovic
  Milena RadovicПре 7 дана

  da li je ta brljotićka normalna šta radi !!!

 • srki bos
  srki bosПре 8 дана

  Ikodinovicu voli te brat bezi od politike ipak si ti legenda vatrepola.

 • Saša Adamović

  Saša Adamović

  Пре 7 дана

  A Šapić je prezervativ, a?

 • Divna Cvetkovoc
  Divna CvetkovocПре 8 дана

  Jeremić da se makne iz politike isto kao ovi vladajući... Mnogo se i on zaigrao, kao i Marinika i sva već eksponirana opozicija. Ni Kurta ni Murta. Da ovi odu a da se oni ne vrate!!!

 • Saša Adamović

  Saša Adamović

  Пре 7 дана

  Ma svi se rasterajte u 3 LPM!

 • mill mill

  mill mill

  Пре 7 дана

  Samo zelje oni vole pare

 • Sasa Petrovic
  Sasa PetrovicПре 8 дана

  oglasi smrde...fuj ...!!!

 • Mladen Srdic
  Mladen SrdicПре 8 дана

  Koliko si ti prodao dok si bio na vlasti.Sve znaš kako si radio i sad možeš da govoriš.Sram te bilo ,kako možeš sam sebi da pljuješ u lice?

 • Томислав Николић
  Томислав НиколићПре 8 дана

  CEO SPS,DOS,DS(ŽUTI),SNS ŠLJAM DA SE POHAPSI PA I DRUG JEREMIĆ

 • Saša Adamović

  Saša Adamović

  Пре 7 дана

  Jedi balegu!

 • Verka Knezevic
  Verka KnezevicПре 8 дана

  Dokle ce druge drzave da otimaju nase resurse uz Vucicevu pomoc

 • Verka Knezevic
  Verka KnezevicПре 8 дана

  Ne vredjajte Belorusiju. To sto se dogadja kod nas mogu da se dogadja samo u Srbiji i nigde vise na svetu. Ko je potpisao prodaju banje koja je vlasnistvo penzionera.

 • Dusica S. Tomanic
  Dusica S. TomanicПре 8 дана

  Jebote koliko kradu

 • Adem Bejzak
  Adem BejzakПре 8 дана

  PITAMO MI ROMI SVE, GRAGJANE SRBIJE I SVE U SRBIJI ZASTO TO VLADA SRBIJE NIJE DALA OPSTINI VRANJE 10 MILIJONA, I DA TA IMOVINA JE IONAKO OPSTIVE VRANJE I OD TOG NOVCA OPSTINA IMALA I ZA PODELU SOCIJALNE POMOCI, GRAGJEVINSKI INZENJERI SRBIJE IZVODE SAV GEODETSKI KONSTRUKTIVNI OBJEKAT MUPU I SAPOSLE RADNIKE IZ CRNE TRAVE KAO DOBRE ZIDARE

 • Saša Adamović

  Saša Adamović

  Пре 7 дана

  Vi ste Romi, što će reći "ljudi"?Šta smo Q onda mi, Sorabi?!

 • Adem Bejzak
  Adem BejzakПре 8 дана

  PA POSTOVANI JEREMICU DALI SRBIJA IMA SUTSTVO I DALI SRBIJA IMA GRAGJANE DA VIDI SVE OVE MANIPULACIJE KOJE NAVEDETE PA ZAR VRANJSKA BANJA NIJE DRSTVENA KOJI SU GRADILI NASI RODITELJI ZA VREME TITA I KOMUNIZMA I SADA SE TO OTUGJI RADNIVIMA I GRAGJANIMA SRBIJE A GDE JE SAVET PROTIV KORUPVIJE

 • velinovic radoje
  velinovic radojeПре 8 дана

  jeremcu sam sebe pljujes u oci stidise covece

 • Dragan Milicevic
  Dragan MilicevicПре 8 дана

  Ko prica o pranju novca Jeremic? 😂😂😂😂

 • mill mill

  mill mill

  Пре 7 дана

  On ima ogromno iskustvo u tome.

 • Nada Sarac
  Nada SaracПре 8 дана

  Nadjite nacin da sto vise ljudi cuje za ovo. Strasno

 • Slavko Cosic
  Slavko CosicПре 8 дана

  Uhapšen je predsednik opštine Palilula Jovičić sa 350 000 + 288 000 evra .Nesmem ni da pomislim koliko takvih Jovičića ima u Srbiji kojima je samo u glavi :što više nahvatati.Ova zemlja je u dubokoj pljačci.

 • Saša Adamović

  Saša Adamović

  Пре 7 дана

  I tata bi ,sine! A?!

 • Radojka Popovic
  Radojka PopovicПре 8 дана

  😂😂😂😂

 • Neskens R.
  Neskens R.Пре 8 дана

  I ovaj nikako da sjase. Pa dokle vise s promenama istih. Utrli ste put ovom vladajucem idiotu pa sada bi jos malo da vladate. Da imate obraza I da podrzite zakon o lustraciji nijednog od vas tzv opozicionara ne bi Trebalo da gledamo vise.

 • Dragan Miljevic
  Dragan MiljevicПре 8 дана

  Tako se to radi dragi narode.Legalno se pljacka drzava i narod od 2000 godine, pa do danasnjeg dana. Uzimaju lopovi kredite u ime drzave Srbije ( drzava je narod) i onda te iste pare arce kroz subvencije i nepovratne kredite.Tebi narode za te tvoje ukradene pare ostaje da i dalje jedes onu podrigusu salamu uz kiflu i jogurt. Bravo bravo ludi narode.Samo ti veruj vestima sa RTS-a i Pinka kako smo u " zlatnom dobu" . Sacuvaj Boze

 • Zivadin Milosavljevic
  Zivadin MilosavljevicПре 8 дана

  Gradani Srbije nikad da shvate da Vuciceva SNS krade narod i iznosi novac iz zemlje. A sto se tice javnog tuzioca Dolovac ona ima hrvaski pasos i kucu i kad padne Vucic ona ode u Hrvatskoj.

 • Zivadin Milosavljevic
  Zivadin MilosavljevicПре 8 дана

  Opet vucicevi botovi lazu narod ako su Jeremic i Tadicevi zuti krali ovi iz SNS ne da kradu nego otimaju od narodu posle njih nema nista da ostane a dug Srbije je stigao plafon.

 • Adem Bejzak

  Adem Bejzak

  Пре 8 дана

  DRZE ZIVADINOVICU TO SU GRADILI VA ASI RODITELJI VRANJSKA BANJA JE RADNICKO DRUSTVENO LETOVALISTE I REHABILITACIJONI CENTAR ZA RADNIKA, TO JE GRADIJO TITO I KOMUNISTI ZA RADNIKE I NIKO NE SME DA PRODAHE RADNICKO REHABILITOVANE CENTAR RADNIKA A STO JE SRECA VELIKA ROMI NE PRODAJU DRZAVU A NITI JE PLJACKAJU OD NARODA KAO STO CINE IZ OVIH IZLAGANJ,DRZAVA IMA PARE A NE DA OPSTINU DA OVA BANJA BUDE POD OPSTINSKOM ODRZAVANJU PA STO NAROD CUTI ZA SVOJU IMOVINU YO JE HLEB SVIH DECE SRBIJE JEDNOM LOPOVI NAPOLJE

 • Adem Bejzak

  Adem Bejzak

  Пре 8 дана

  ANJA

 • Adem Bejzak

  Adem Bejzak

  Пре 8 дана

  I n

 • Predrag P.
  Predrag P.Пре 8 дана

  Poruka uvaženom gdinu Jeremiću, Aleksiću kao i svima ostalima iz ove zaista jedne ozbiljne političke opozicione stranke koja narod stavlja u svom prefiksu. Količina botovskih komentara na nivou inteligencije petogodišnjeg deteta, nedvosmisleno pokazuje da je SNS aktivirao sve svoje snage da napadne i obesmisli svako pojavljivanje bilo kakve opozicije čak i na RStree-u, a vidno je na meti pored Narodne stranke Vuka Jeremića i Stranka Slobode i Pravde Dragana Đilasa koji trpe najveće i najpokvarenije udarce režima AV i njegove medijske mašinerije, nije mu dosta 5 nacionalnih televizija koje je kupio prisvojio i uzurpirao RTS, već mu sada smetaju i pojavljivanja opozicije na youtube kanalima i to one najozbiljnije od koje preti realna opasnost po ovaj režim na fer i poštenim izborima ukoliko ih bude uopšte. Gdine Jeremiću nastavite borbu i ne zaboravljajte ni slučajno nijednu reč koju ste izgovorili i obećavali narodu, zahtevaćemo da sve ispunite bez izuzetka. To važi itekako i za SSP odnosno Dragana Đilasa i Marinike Tepić od koje narod očekuje mnogo jer je pokazala neizmernu hrabrost da se uhvati u koštac sa najvećim problemima ovog društva.

 • Saša Adamović

  Saša Adamović

  Пре 7 дана

  Radio "Pusta želja"?!

 • Jovanka Orleanka

  Jovanka Orleanka

  Пре 7 дана

  👍🌹🌹🌹

 • obilic milos
  obilic milosПре 8 дана

  koliko seratora ima bratenogo samo se preseravaju a srbija jos malo ima da postane leglo za lopove i strane uzurpatore svega sto se moze opljackat a narod ko ovca cuti nek pljacka ko sta hoce.

 • Zak McKracken
  Zak McKrackenПре 8 дана

  ...i sve je to ispravno, ali ako je vama stvarno stalo da se smeni Vučić, onda vi gospodine Jeremiću, Djilase, Tepićeva, ovaj pored što se mršti na pomen Boga, vi SVI morate da se maknete i ustupite mesto drugima. Većina patriotskog naroda vas prezire i neće nikada uspeti bilo kakva koalicija sa vama. Vučić vas uspešno koristi da ogadi svima opoziciju . Pritom insistirate na EU koja nas neće i koju većina Srba ne želi, idete Vučiću kao poručeni za njegove retorike i lažno srbovanje. Lepo je to što vi pričate, i vaši performansi sa traktorima, ali ako vam je zaista stalo do Srbije sklonite se malo.

 • Zak McKracken
  Zak McKrackenПре 8 дана

  A gde baš nadje Belorusiju da uzima kao najgoru? Što ne reče Amerika ili Engleska? Raspitajte se malo gosn "EU nema alternativu" kako se tretiraju patriote i nacionalisti u Engleskoj ili Francuskoj zbog VERBALNOG delikta. Raspitajte se šta vaše zapadne demokrate rade sa Mark Collett ili Hervé Ryssen koji je upravo izašao sa 9 meseci robije u samici...a ne, ne daju vam da pričate negativno o zapadu, samo udri po Rusiji, Belorusiji, Kini...

 • Dragan Stanković
  Dragan StankovićПре 8 дана

  Eh, eh, našao se pravi, da govori o poštenju.

 • Lazo Zlonoga
  Lazo ZlonogaПре 8 дана

  I kad se bude menjala vlast u Srbiji, vi ni opozicija necete biti.

 • Chup's Gaming

  Chup's Gaming

  Пре 8 дана

  KAD POZIVATE NAROD ,POGLEDAJTE IMAJU LI KANALIZACIJU,ILI GDE MOGU DA PRAVE U.RANE MOTKE DA VAS POJURE😜😁.

 • Smezaa Nedeljkovic
  Smezaa NedeljkovicПре 8 дана

  Pa, resto love su stavili u džep Ha ko ih bre ne zna Jadan narod Jedno je sigurno za gladne i site 2 metra bez geometra. S tim da Bog vidi. Nadam se da postoji pakao

 • Pero Ilic

  Pero Ilic

  Пре 6 дана

  @Saša Adamović o cem ti?kome se obracas nikom nije jasno

 • Saša Adamović

  Saša Adamović

  Пре 7 дана

  Ti ne bi to uradio,da si bio u prilici?!Hipokrato bedni! A, uostalom, odakle ti dokazi za takve insinuacije?!

 • mill mill

  mill mill

  Пре 7 дана

  Samo zelja ko to zna mora da se proveri mozda ce do tada ukinuti pakao

 • Slobodan Milutinovic
  Slobodan MilutinovicПре 8 дана

  Jeremicu, Jeremicu...Poslusaj malo sta pricas!?Drzava ce konfiskovati nelegalno stecenu imovinu ovoj bagri( najblaze receno), pranje prljavog novca i jos razne nebuloze koje su izgovarali svi banditi i tvoji prethodnici- direktno jurisajuci na VLAST!!!Jel' ce biti konfiskovan ,, pasnjak" u Skerlicevoj na kome je nikla zgrada od 3 600 kvadrata tvog bivseg saborca Suleta, jel' ce biti oduzeto sve najvecem nitkovu i lopovu koga je Srbija ikad imala- Dinkicu,jel' ces Labusa ,, protrijeriti"(koliko li je ta prljava njuska narodnih para otela???), jel' ces konfiskovati razne Vlahovice,Milovanovice, Kostice, Mihajlovice, Drakulice i mnogobrojne secikese koje su pljackale drzavu i bogatili se na nesreci obicnih smrtnika dok su nam deca umirala bez da imaju adekvatnu medicinsku pomoc..? Pa neces, znamo svi to!!! Dok se ne digne obican narod i uzme stvar u svoje ruke, ti i tebi slicni pravicete ovakve performanse i zabavu za ocajnike!!!Doci ce svima VAMA kraj, i bivsima i sadasnjima,nicija nije gorela do zore, niste jos svesni toga!

 • Saša Adamović

  Saša Adamović

  Пре 7 дана

  Isti su Q svi...isti, isti, isti!

 • Todorović
  TodorovićПре 8 дана

  Mislim da bi narodna stranka imala više članova i simpatizera kada Vuk Jeremić ne bi bio u njoj.

 • Pero Ilic
  Pero IlicПре 8 дана

  Zar ovaj nije na robiji

 • Manja

  Manja

  Пре 6 дана

  E Pero nece oni na robiju kupili su sudije i tuzioce sve je njihovo.😒

 • Pero Ilic

  Pero Ilic

  Пре 6 дана

  @Manja i tebi

 • Manja

  Manja

  Пре 6 дана

  Pozdrav tebi😘

 • Pero Ilic

  Pero Ilic

  Пре 6 дана

  @Manja sve jetacno nazalost i sve je krenulo kako je onaj fasista djindjic na silu uz pomoc kolga fasista sa zapada proteo vlast i krenuo sa unistavanjem svega Srpskog ,kad su njega koknuli (na svu srecu)ti isti koji su ga i postavili njegovi poltroni su nastavili sa unistavanjem svega sto nazalost traje i sad

 • Manja

  Manja

  Пре 6 дана

  @Pero Ilic E Pero moj nije tacno al nema veze.Pozdrav za tebe😘

 • Mirjana Pavliček
  Mirjana PavličekПре 8 дана

  Dok si bio ministar, nisi ni znao da postoji Vranje i Vranjska banja, jer to se ne vidi iz Trampove kule. Samo da ti ne budes u vlasti. Muka je narodu od tebe i tvojih istomisljenika.

 • Miljko Vidic
  Miljko VidicПре 8 дана

  Tako ćete pričati non stop a ništa ne preduzima te. Zato narod ćuti i nezna štaim činiti

 • mill mill

  mill mill

  Пре 7 дана

  Nista spavajte mirnim snom

 • Milena Kolerovic
  Milena KolerovicПре 8 дана

  Lazov

 • Jovanka Orleanka

  Jovanka Orleanka

  Пре 7 дана

  U pravu si, Vucic je tezak lazov + bolesnik !!!!!

 • Milena Kolerovic
  Milena KolerovicПре 8 дана

  Ti si naj Vera pljacka veka🤯

 • Slavica Obradović
  Slavica ObradovićПре 8 дана

  Sada ste se setili ...ah te politicke kampanje... .ostavite Belorusiju na miru

 • Nikola Repac
  Nikola RepacПре 8 дана

  Poslije vucica bice drugi vucic i tako dalje..

 • Jovanka Orleanka

  Jovanka Orleanka

  Пре 7 дана

  @Predrag P. Tako je Predraze !!!!👍🌹🌹🌹

 • Predrag P.

  Predrag P.

  Пре 8 дана

  Vučić je samo jedan i takav se više ne rađa, na našu veliku sreću u celoj ovoj nesreći.

 • Vesna Milosavljevic
  Vesna MilosavljevicПре 8 дана

  Све јефтино звучи када Јеремић прича о садашњој власти!!!

 • Vesna Milosavljevic

  Vesna Milosavljevic

  Пре 8 дана

  @Predrag P. Сасвим довољан аргумент, који Вам очигледно није пао на памет, јесте тај што је Јеремић био члан бивше, жуте власти и као такав, шта год да каже звучи офуцано, бљутаво и не може имати апсолутно никакву тежину. То што је Вама глупо, мени је више него довољно!!!!

 • Predrag P.

  Predrag P.

  Пре 8 дана

  Šta konkretno zvuči jeftino? Možete da izdvojite bar jedan deo? Ili ste ipak samo još jedan običan BOT SNS-a koji čuva svoj posao u nekoj državnoj firmi pišući ovakve priglupe komentare i to bez ijednog argumenta?

 • Suska
  SuskaПре 8 дана

  Uffft otkud ovi zajedno! Razočara me Aleksiću....

 • Bojana Boka
  Bojana BokaПре 8 дана

  Koje crno tuzilastvo nacelu sa tom Dolovac, pa oni su saucesnici u svakom teskom kriminalnom delu. To je zmijsko leglo, najveca trulez je nas pravosudni sistem. Da oni nisu iz istog miljea kao pocinioci koruptivnog kriminala, ne bi nam bila takva drzava. Zato , prvo njih treba rasturiti, iskoreniti.

 • Chup's Gaming
  Chup's GamingПре 8 дана

  NIJE OVO U REDU ALI MISLE DA SMO ZABORAVILI NJEGOVA „DELA “NEDELA!

 • mill mill

  mill mill

  Пре 7 дана

  @Dragan Miljevic pa naucila je od njih doktorat sada je Jeremicu krivo sto ne moze da dobije popravni ispit.

 • Dragan Miljevic

  Dragan Miljevic

  Пре 8 дана

  Tako je.Grdno se varaju da ce narod ponovo da njima " pokloni" poverenje. Oni su bagra koja je pocela pljacku naroda i drzave, a ova sada bagra samo dovrsava njihovo zapoceteo zlodelo." Nece da moze" vi isto u rupe , kao i ovi sada i da nikada iz nje glavu da ne pomiljate. Bandoooo izdajnicka i veleizdajnicka

 • Milena Tomic

  Milena Tomic

  Пре 8 дана

  Malo kurta malo murta!!!!

 • patriota pravedni
  patriota pravedniПре 8 дана

  SVI VI KRADETE TJ.OTIMATE NEKO MANJE A NEKO VISE

 • Predrag P.

  Predrag P.

  Пре 8 дана

  A šta je to konkretno ukrao Vuk Jeremić??? Jel može neko smisleno objašnjenje, konkretizovano nekim delom slučajem i slično? Baš me zanima, kad već kažete "svi vi kradete samo neko manje neko više" jel bi to trebalo da znači nemoj da menjamo Vučića jer i oni drugi će da kradu tako da mu dođe sve na isto, jel to ta provaljena strategija ni kurta ni murta?

 • Chup's Gaming
  Chup's GamingПре 8 дана

  NAJGORA KLETVA JE OVO BESTIDNIKA SNASLA.DA BOGDA IMAO PA NEMAO“NESRECNIKU NESTALO SAMPANJCA PIJE VODU,PA JE IASAO NA SELO?

 • Momir Stojkovic
  Momir StojkovicПре 8 дана

  Šta ti pričaš o Belorusiji Lukašenko je za sve vas političare u Srbiji gospodin kome morate da se klanjate kad ga spominjete u bilo kom kontekstu

 • Predrag P.

  Predrag P.

  Пре 8 дана

  Izvoli pa se preseli u Belorusiju kod gospodina Lukašenka ili već živiš tamo pa ga znaš i lično? Čuj gospodin, DIKTATOR PRVE KLASE! Ali ovaj naš ga šiša, već odavno ga je pretekao u beskrupuloznosti i u svemu ostalom čime se diktatori odlikuju.

 • Chup's Gaming
  Chup's GamingПре 8 дана

  AMA,ZNATE LI VI POSTO JE OVA LOPUZA POKRAO GDE JE PIO SAMPANJAC,,SKUPI?PRELISTAJTE MALO O NJEMU U AMERICI?

 • Antonije Kurćubić
  Antonije KurćubićПре 8 дана

  Nadam se da ce ta kisna otrovna pecurka milenijum biti brzo osusena....a milioneri su to mogli dobiti za Bgd na vodi .....prosto.

 • Dobriša Petrićević
  Dobriša PetrićevićПре 8 дана

  Gospodine Jeremicu Jadno je sto ti stitis Srbe I Srbiju .Svoje si rekao Kako jo's setas slobodno Nikom nije Jasno....Svaka cast I hvala nabrizi.

 • Aca Obradovic
  Aca ObradovicПре 8 дана

  Problem je u tome da Vi morate sve rešiti, a mi da spavamo kod kuće i kritikujemo vlast i opoziciju, ... e tako neće ići, pa zato SVI na ulicu kad dodje vreme....

 • Nevena Tepper
  Nevena TepperПре 8 дана

  Mars ,bando lazovska

 • Dezdemona p
  Dezdemona pПре 9 дана

  Sve mi znamo? Jos kad su krali 90ti? Stanove od 300 000dema u centru Beograda ,jedan Iz Sps Srbija Suma kupi 1998.Dok smo mi tukli po salami? Pitanje je? Oce li zatvvori biti puno mafijasa,ministara ,predsednika opstina,mesnih zajednica,inspektora,policajaca,radnika bie... Oce li biti lustrirani ovi po opstinama sto 30 godina jasu menjaju price,kradu,i lagodno zive? Ili ce sve ovo da se zaboravi i opet pakt sa Sps ,radikalima,julom cetnicima laznim i svi na gromili.. Oce li iko odgovarati za lokale,stanove milione euvradi.. Znam likove po opstini sline su rukama brisali a onda iz Radikala presli u Ldp iz ldp u sps iz sps u ds iz ds u sns sad imaju par lokala auta od 20 000eu izdaju neke lokale po 1000eu mesecno ,a avanzovali i otisli u ministarstva u BGd pa cujem i tamo stan kupuju... Oce li opet Tadic ljubac sa Tacice ovaj Dacicem i Dinkicem i Cedom i Bozom i labusom pa u nova lapanja...Narodu opet-nismo mi oni su?

 • Ivan Nikolic
  Ivan NikolicПре 9 дана

  Rusite ih!!! Aleksic za premijera!!!

 • Dalibor Pavicevic
  Dalibor PavicevicПре 9 дана

  Mi zitelji Vranjske Banje smo tacno znali da je gradnja hotela jos jedna mutljavina Vucica i ostalih vlastodrzaca, e danas je gospodin Vuk Jeremic bas u Vranjskoj Banji o toj temi sve lepo objasnio.

 • Управда-Шоп

  Управда-Шоп

  Пре 8 дана

  Уништили су Бању и Врање свеопшта пљачка СНС камариле на челу са Булатовићем и Фикусом.

 • Mico Micic
  Mico MicicПре 9 дана

  Ovo je samo delic kriminala koji satire ovu jadnu I zemlju I njen obespravljeni narod. Nazalost ,svedeni smo na pukog posmatraca ,zlocinackog unistavanja ove zemlje. Nazalost zbog nesloge ,neobav estenosti ,zatucanosti postali smo samo nemi posmatrci ovog zuluma koji se sprovodi nad resursima ,kako prirodnim ,tako I ljudskim. Ono sto se desava u opstini Kosjeric ,prevazilazi sve. Vec godinama u saradnji sa opstinskim vlastima ,Srbija sumama I jos nekim tzv. Institucijama ,zlocinacka firma Metalfer ,pustosiogromne komplekse stoletnih suma I pretvara ih u kamenolome. Iza ove monstrum ,zlocinacke firme ostaju opustoseni (trajno) prostori sa brdima jalovine ogromnim jezerima mulja ,unistenim izvorima vode,malinjacima. vocnjacima I pasnjacima. Sve je naravno u sluzbi pranja para na izgradnji takozvanih koridora. Naravno da ovim zlocinackim "firmama",ova izdajnicka I kriminalna vlast daje ogromne kredite(bespovrstne ),kojim se kupuju ogromni kamioni I gradjevinske masine za njihove potrebe ,kojim oni satiru zivotnu sredinu a kredite za iste vracace generacije ovog ojadjenog naroda. Dokle ide ovaj njihov zlocinacki naum ,najbolje govori to da su oni u saradnji sa opstinskim vlastima ,a bez znanja mestana ,"opredelili"hiljade hektara stoletnih suma za kamenolome . ,naravno za svoje izabrane biznismene ili ti "investitore". Ovo je nemerljiv zlocin prema ovom kraju ,za koji ce jednog dana ako se izborimo za normalnu drzavu,nekoorati debelo da odgovara. Nazalost ,u medjuvremenu izgubicemo ,sume izvore ,pasnjake potoke I reke ,-sve I to trajno. Nejgore u ovom kraju prolaze mestani selarcica koje se nemilice pustosi. Upravo ovih dana u samom Mrcici ,zlocinacka banda otvara jos jedna drobilicna posrtrojenja I kamenolom ,na samo 200 metara udaljnosti od prethodnog. . SEME IM SE ZATRLO ,,ZLIKOVACKO

 • Saša Adamović

  Saša Adamović

  Пре 7 дана

  Ne seri, nego pojedi nešto s menija prezidenta komune, g Milijana!

 • Andja Pavlovic

  Andja Pavlovic

  Пре 8 дана

  Ovo jestrasno sta rade od ove jadne srbije vidite li vi ko diriguje sanjom na vrhu je sami sljam i lopovi ovi momci su sve u pravu to jetako

 • Mico Micic

  Mico Micic

  Пре 8 дана

  Poredimo neuporedivo.Svajcarska I Srbija.,nebo I zemlja. Pravno uredjena I privatna kriminalna drzava. I na sve to izuzetno uplasen ,prost I zaglupljen narod koji prati medije pod direktnom kontrolom bande na vlasti ,koji ga jos dodatno dezingormisu I zaglupljuju. @Milena Radisavljevic

 • Milena Radisavljevic

  Milena Radisavljevic

  Пре 9 дана

  Mico Micic što se tako nešto ne radi u Švajcarskoj? Pa ne može,tamo je narod pismen,dobro informisan i poštuju zakon.

 • kurosava nagasaki
  kurosava nagasakiПре 9 дана

  SLUŠAJ JEREMIĆU , CENIO SAM TE I UVAŽAVAO , MISLEĆI DA SI ALTERNATIVA . ZNAŠ ŠTA SI TI , AJD DA NE BUDEM VULGARAN ?! VI STE G.JEREMIĆU TOTALNO NEINFORMISANI , A TO JE MORATE PRIZNATI , VELIKA MANA , ZA NEKOGA KO PRETENDUJE , DA SE BAVI POLITIKOM . KONKRETNO : "TO MOŽE DA SE DESI U BELORUSIJI "... , VAŠE REČI . ZNATE KADA : NIKADA , PA ČAK NI TADA , DOK JE NA ČELU TE ZEMLJE , ALEKSANDAR GRIGOREVIČ LUKAŠENKO . POZOVITE ME DA VAM ODRŽIM PREDAVANJE IZ SFERE SPOLJNE POLITIKE , REGION R F , UKRAINA , BELORUSIJA I UOPŠTE SNG , MOŽDA ZATRAŽIM I PRIJEM U VAŠU STRANKU ... beograđanin

 • P.V. S

  P.V. S

  Пре 8 дана

  @Jovanka Orleanka hvala na podršci.

 • Jovanka Orleanka

  Jovanka Orleanka

  Пре 8 дана

  @P.V. S 👍🌹🌹🌹

 • P.V. S

  P.V. S

  Пре 8 дана

  @kurosava nagasaki znanje ti je fenomenalno, gotovo nebulozno. Pošto ne znaš ni da pišeš a da se ne dereš, vetovatno niko sem tebe ne vidi koliko si obavešten i potkovan znanjem. To što ti je uzor beskrupulozni diktator Lukasenko, sve objasnjava. A da su Englezi, Ameri i ostala bratija spremni na sve za svoje interese nije nikakvo iznenadjenje. Miloševiću, Lukašenku kao ni Vučiću je zajedničko jedino to što su spremni na sve za svoju korist i vladavinu a ne i državu.

 • kurosava nagasaki

  kurosava nagasaki

  Пре 8 дана

  @P.V. S TO ŠTO SU SVI " VLADARI " ,NJIHOVE PORODICE I PRIDRUŽENI ČLANOVI , ZEMALJA ,BIVŠEG VARŠAVSKOG PAKTA I YU , BANDA LOPINA , MAFIJAŠA , SILEDŽIJA , OTIMAČA , GANGSTERA , SA ISKLJUČENJEM , POŠTOVANOG ALEKSANDRA GRIGOREVIČA LUKAŠENKA JE M O Ž D A NORMALNO ? TAKO DA , NESTUPAJTE U KONVERZACIJU , DIJALOG , SA NEKIM KO POZNAJE TO ŠTO POZNAJE , MNOGO BOLJE I OD ONIH , "PROFESIONALACA" KOJI SU DUŽNI , DA ZNAJU TO , O ČEMU TAKO MALO , ILI VRLO MALO ZNAJU ...

 • P.V. S

  P.V. S

  Пре 9 дана

  To što je Lukasenko zabranio sve moguće načine objavljivanja i komentarisanja onoga što on radi je možda normalno? Da li mislite da će takva ogoljena diktatura trajati još dugo?

 • Jasmina Velickovic
  Jasmina VelickovicПре 9 дана

  Ajde ,stvarno nismo znali,draga opozicijo,narod sve to dobro zna ,da se krade i sakom i kapom ,da se od naroda uzima sve,al kako da stane na put mafiji kad je sve upleteno u mafiju od ciststacice do ptedsednika a i vi kao opozicija nista niste bolji ,da ste zeleli dobro zs Srbiju vi bi odavno odreagovali ,ovako mars svi u pm

 • Milanko Rovcanin
  Milanko RovcaninПре 9 дана

  Sta samo stanovi za miliciju,vojsku,obrazovanje,sramta I'ma Koji su ugrozeniji od njih a nemaju stanovi.Isto radite kao I naprednjaci.Sramota I sve neka vas heh sramta od postenih ljudi.

 • Milena Radisavljevic

  Milena Radisavljevic

  Пре 9 дана

  A šta da radimo mi koji smo pravili kuće od svojih sredstava,bez pomoći države,i kredite nismo dobili jer se gradilo bez dozvola. Gde su pare iz stambenog fonda koji je od svih radnika uzimao,a neki kao moja porodica(i mnoge druge porodice)nisu koristili te fondove. Kako će nama taj novac da vrati taj fond,obzirom da su ga neki koristili,da su stanove kupovali za 500-600 maraka,a mi smo plaćali jedan prozor iz Slovenije(jer u Srbiji nisu znali da prave prozore)toliko.

 • Zoro Zoro
  Zoro ZoroПре 9 дана

  Zamolio bih SRBIN INFO da snime kakvi se obroci dele u NARODNIM KUHINJAMA, I da snimite kako se jede u SKUPSTINI SRBIJE...Cene obroka su takođe zanimljive.

 • Slavko Cosic

  Slavko Cosic

  Пре 7 дана

  Piju se i skupocena vina od 6000e za flašu,ima se može se!

 • Dejan Mihajlovic

  Dejan Mihajlovic

  Пре 8 дана

  Zora Zora Tako je.... To svi znaju ali se svi prave ludi...

 • Dusan Bradic
  Dusan BradicПре 9 дана

  Vuče kada ti odslužiš svoju zatvorsku kaznu onda imaš pravo da sve njih goniš na od služenje ali džaba je svi vi duvate u istu tikvu svi biste samo vlast nezna se ko je goru vladavinu sproveo sram vas bre bilo

 • Pera Jovanovic

  Pera Jovanovic

  Пре 5 дана

  vukodlaku tebi kad nestane love za bahanalije skupa vina i tompuse ti se setis vucica kao tvog spasioca sramoto bedna

 • Milan Gavric

  Milan Gavric

  Пре 8 дана

  @Milan Nikitovic da ti još nešto kažem da on tako daje nebi on imo milione na računimaa ti što ga braniš nemaš ni za jedno ljetovanje a reci da nije lopv.

 • Milan Gavric

  Milan Gavric

  Пре 8 дана

  Kog cemi k.... Sendvič odjeremića imam ja sebi za sendvič a zabole me i za vučića seronje obojica.

 • Milan Nikitovic

  Milan Nikitovic

  Пре 8 дана

  Ne sekiraj se daće tebi Jeremić sendvič, od ovi Vučićevih ste već izludeli,

 • Milan Gavric

  Milan Gavric

  Пре 9 дана

  Ja lopova majko mila dok je vlado pokro sve što je mogo pa mu sad muka pa samo melje nemogu ga više slušat.

 • Jovanka Orleanka
  Jovanka OrleankaПре 9 дана

  Bravo, svi SNS muljatori i plackasi u zatvor !!! Podrska Narodnoj stranci !!!!🌹🌹🌹

 • Emiliano Zapata

  Emiliano Zapata

  Пре 9 дана

  Jel ste vi čisti? Hahaha..pa ovaj čovek bi morao da odgovara za ispručivanje srpskih generala,i zanemarivanje istih u njihovom ropstvu. Nije sporno da SNS krade,naravno da kradu..izneli su samo još jednu od afera,ali kada se računi budu svodili,i Jeremić će morati da odgovara za izdaju svojeg naroda.

 • Vera Milickovic
  Vera MilickovicПре 9 дана

  NEMA TU ODVAZNIH SAMO GLASNOGOVORNIKA A OD TOGA VAJDE NEMA

 • Warren Beatty
  Warren BeattyПре 9 дана

  Ajde odvažite se, idemo!!!

Потврди