Evo ko dozvoljava divlju gradnju: Vesićev načelnik osuđen na zatvor zbog slučaja sa smrtnim ishodom!

Ukoliko imate želju da podržite rad produkcije „centar” i rad medijske agencije „srbin.info”, donacije možete da uplatite na sledeći način:

Korisnik: Nibrs d.o.o
Svrha uplate: Donacija za Srbin.info;

U DINARIMA
200-2623780101018-40 Banka Poštanska štedionica
200-40751866-23 Banka Poštanska štedionica

postnet uplata preko mobilnog: +381 64 2424123, Dejan Zlatanović
www.posta.rs/cir/stanovnistvo...

U DEVIZAMA:
IBAN: RS35200262378010100385,
SWIFT: SBPORSBG ,

ili kliknite za paypal na sledeće linkove:
www.patreon.com/srbininfo
www.paypal.me/srbininfo/​
www.paypal.me/srbininfo/5​
www.paypal.me/srbininfo/10​
www.paypal.me/srbininfo/20​
www.paypal.me/srbininfo/50​
www.paypal.me/srbininfo/100​

СРБИН.инфо ©
, ,
, , ,
, , , , ,
​ , , , , , ,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Odbornik Narodne stranke u Skupštini Beograda Miloš Pavlović izjavio je danas da se nelegalna gradnja u glavnom gradu odvija preko načelnika Sektora za građevinsku inspekciju Nebojšu Marjanovića, pravosnažno osuđenog na zatvorsku kaznu zbog saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom, koji je time ucenjen, a i nedostojan je za obavljanje te funkcije.

„Marjanović je prijatelj zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, koji ga je i postavio na to mesto. U Beogradu postoji više od 500.000 nelegalnih objekata, a vlast protivno zakonu ne zaustavlja divlju gradnju, što je izvor velike korupcije od koje korist imaju funkcioneri SNS-a, na čelu sa Vesićem“, rekao je Pavlović na konferenciji za novinare ispred Sava centra, gde je održana sednica gradskog parlamenta.

Pavlović je kao primer naveo hotel Balkan u centru Beograda, gde je investitoru 2019. godine odbijeno izdavanje rešenja za radove i postavljanje skele, ali se i tri godine kasnije radovi svakodnevno izvode.

„Marjanović je dužan da zaustavi te radove, ali ne preduzima ništa pošto ga Vesić i SNS drže na tom mestu iako je osuđen na zatvorsku kaznu i nedostojan za načelnika sektora.

Pavlović je rekao da je Gradska uprava Beograda odbila da odgovori na pitanje da li je Marjanović nedostojan za obavljanje posla koji trenutno obavlja.

„Nelegalna gradnja nanosi veliku štetu gradskom budžetu, pored toga što je i izvor ogromne korupcije“, rekao je Pavlović.

Predsednica odborničke grupe Narodne stranke u Skupštini Beograda Marina Lipovac Tanasković rekla je da trećina gradskog budžeta „ide u crnu rupu i u nepoznatom pravcu“.

„Trećinu budžeta čine ugovori o delu, odnosno specijalizovani ugovori. Ne znamo da li taj novac ide u privatne džepove, za koje projekte i ugovore. Svaki treći dinar koji Beograđani izdvajaju za porez odlazi ’nekome za nešto’, a mi ne znamo ni šta je to ni kome ide niti za kakve usluge“, rekla je Marina Lipovac Tanasković.

Marina Lipovac Tanasković je istakla da je skandalozno to što se iz gradskog budžeta za socijalna davanja izdvaja isto koliko i za nevladine organizacije i za novčane kazne koje plaćaju državni organi.

„Skupština Beograda raspravlja o već drugom rebalansu ovogodišnjeg gradskog budžeta, što pokazuje da gradska vlast ne ume da rukovodi prihodima i rashodima. Budžet nije razvojni, nego predizborni, i predstavlja samo veliku rupu iz koje gradska vlast isisava novac“, zaključila je Marina Lipovac Tanasković.

Stavovi izneti u emisiji ili u prilogu nisu nužno stavovi redakcije SRBIN.info i CENTAR ili autora emisije.

Коментара

 • СРБИН.инфо
  СРБИН.инфоПре 4 дана

  Ne zaboravite da pratite kanal SRBIN.info kliknite na pretplatu ispod video zapisa. Hvala.

 • Zoran Djurdjevic
  Zoran DjurdjevicПре 3 дана

  Pozdrav za kuma.

 • Jovanka Orleanka
  Jovanka OrleankaПре 3 дана

  Velika podrska Srpskom pokretu DVERI ,od srca !!!!❤❤❤

 • obilic milos
  obilic milosПре 3 дана

  vesic pred izbore igra igre sa stanarima bloka 37 kao on sada neda ta zgrada dase gradi koje ponizenje gradjana nbg

 • Dragoljib Sukic
  Dragoljib SukicПре 4 дана

  Ako je neko bot ovde to su djilasova bagra jel svi znamo da boljeg od vucica nemamo ne sljikta se zapadu ne isporucuje generale e zato vam smeta izdajnici strani placenici Srbija Rusija braca zauvek

 • dusicadanica

  dusicadanica

  Пре 22 сата

  @Jovanka Orleanka 👍❤️🌺

 • OrdoMallius

  OrdoMallius

  Пре дан

  Nemamo bolje od Vucica? Ne seri pikac

 • Jovanka Orleanka

  Jovanka Orleanka

  Пре 3 дана

  @dusicadanica 👍❤

 • dusicadanica

  dusicadanica

  Пре 3 дана

  HAHAHAHAHA

 • Jovanka Orleanka

  Jovanka Orleanka

  Пре 3 дана

  @Sole Me bravo 👍🌹

 • Lillah A.
  Lillah A.Пре 4 дана

  Srbin info se "šlihta" RStreeu, po sopstvenom priznanju. Vrtite prežvakane teme sa N1. Ne smete više ništa da komentarišete. Fuj!

 • Dragoljib Sukic
  Dragoljib SukicПре 4 дана

  Nema nista od toga kako ce se zvati zenu vatrogaskinja ili trener zenu trenerka pa onda mozete odma i da je navucete ili fudbalerka a ako igra beka bekinja centarhalfkinja smesno nema nista od toga

 • Goran Jovanovic
  Goran JovanovicПре 4 дана

  E PRIJATELJU I U JKP NAPREDAK SOKOBANJA POSZAVILI LICE SA "PEDIGREOM" ĆORKOM IZVESNU INDIVIDUU MILOŠA MILOVANČEVĆA IZ NIŠA KOJI U IME KAKO ON KAŽE VLASNIKA KAPITALA TERORIŠE ZAPOSLENE I SPREMA SE ZA SMANJENJE PLATA NA MINIMALAC A BIVŠI DITEKTOR ĆE BITI NAGRAĐEN IMENOVANJEM ZA ŠEFA U NEKOJ OD TEPUBLIČKIH INSPEKCIJA U ZAJEČARU. SVE ZA RAČUN SMRDLJIVE NAJUSRANIJE SZRANKE.

 • Dezdemona p
  Dezdemona pПре 4 дана

  Bagra ako ne zavrsi u zatvoru ako im se imovina ne oduzme i ako botovi ne budu lustrirani...Sve je dzaba i prazno

Потврди